köpa bitcoin avanza flashback Tele2/Comviq har världens sämsta kundservice, här är beviset

kända skådespelare män

krossade hjärtan blogg

glasstårta barnkalas bilder Eftersom jag är arbetslös och fattig så ansåg jag mig tvungen att se över mina mobiltelefonkostnader. Det skulle jag inte ha gjort!

skylt gäster självhäftande Jag skaffade mig ett kontantkort från Comviq/Tele2 och laddade på det med ”Kompis Surf”, en ”prisplan” som ger en månads surf eller 1 Gigabytes surf, vilket som inträffar först, och 30 kronor att ringa, SMS:a och MMS:a för samt ringa för 0kr/min till andra Tele2/Comviq-nummer. Eftersom några av mina vänner har Tele2/Comviq tyckte jag att det kunde vara en bra prisplan, men icke sa nicke. Efter att jag laddat på kortet skulle jag ringa till en av mina kompisar som har Tele2 som operatör, men se det gick inte!

norrköping väder april Vad gör jag nu då?

descargar norbit español 1 link Jo jag vänder mig till Comviqs support som man endast kan nå från deras hemsida genom ”Min Sida”. Följande svarskarusell utspelar sig nu under de närmaste tre veckorna, om jag hade varit beroende av en fungerande telefon hade det hela varit katastrof. Jag har utelämnat namn och telefonnummer i citaten nedan, men allt annat är ordagrant återgivet.

fortfarande vara på engelska 2013-08-01

lampa mässing retro Hej! Jag har tankat Kompis Surf för 70 kronor, kan jag bara surfa på den prisplanen och inte ringa? Vad skall jag i så fall ha ”potten” på 30 kronor till?

stirrar in i väggen Med vänliga hälsningar

namn på n pojknamn Johannes

jag tittar bara på engelska Sedan följer ett formulär man får fylla i första gången man kontaktar supporten där man uppger namn, adress, telefonnummer, om man testat simkortet i en annan telefon eller inte, var felet inträffat, vilket nät man försökt använda (2G, 3G eller 4G) samt vilken telefonmodell man använt.

direktflyg umeå london air sweden oändlig mängd engelska Svar från Comviqs kundtjänst/support:

brudens far kläder 2013-08-02 17:06:56

fotografera porträtt utomhus Hej Johannes,

snygga märkeskläder dam Med Kompis Surf 70 kan du både ringa och surfa. När du tankar på med Kompis Surf 70 får du 1GB mobilsurf att surfa för samt 30 kr att använda till samtal, sms och liknande tjänster. Du ringer för 0 kr/min med en öppningsavgift på 99 öre till Comviq/Tele2-nummer och för 99 öre/min till övriga operatörer med öppningsavgift på 99 öre.

saint gobain isover g h ag düsseldorf För att kunna hjälpa dig med dina problem att ringa skulle vi behöva få svar på följande frågor: (Dessa frågor har jag redan till stor del besvarat i det första formuläret, min anmärkning)

köpa öronljus stockholm Vad har du för telefonmodell?

peter jöback viskar en bön ackord Är det svenska eller utländska telefonnummer du försöker att ringa till?

hen föreslogs av språkforskare redan 1994 Är det bara vissa telefonnummer du har problem att ringa till?

färgade linser blå Får du något felmeddelande när du försöker ringa?

träningstights herr hm Kan du ta emot samtal?

hur länge ändras ögonfärgen Upplever du problemet överallt eller bara på en speciell plats?

förrätter med fisk och skaldjur Fungerar det bättre ifall du testar ditt simkort i en annan telefon?

skiftarbete hälsa och säkerhet Med vänliga hälsningar,

översätt gyllene snittet till engelska Comviq

filippa rådin umeå bilder på äckliga fötter Mitt svar:

integrationshandläggare lediga jobb 2013-08-05 13:33:20

årorna vilar i Hej! Jag använder en Samsung Galaxy S2 med de senaste uppdateringarna installerade. Jag har försökt ringa till andra Tele2/Comviq-abonnenter, alltså svenska nummer, jag får inget felmeddelande, samtalet bara inte kopplas fram utan ”läggs på”. Jag har försökt med att starta om telefonen och försöka igen, men det har inte hjälpt. Jag vet inte om jag kan ta emot samtal. Jag har bara försökt att ringa hemma. Jag har ingen annan telefon som kan ta ett ordinärt sim-kort.

golvvärme el t2 quicknet Med vänliga hälsningar

träffad av blixten sannolikhet Johannes

serier på netflix blogg adjektiv på bokstaven l Comviqs kundtjänst/support svarar:

keynesianska modellen störningar 2013-08-06 15:20:25

star trek enterprise wikipédia Hej Johannes,

jätten vist höjd Fungerar det för dig nu?

bitar ur mitt liv jönköping Det skulle vara bra att veta om du kan ta emot samtal? Kan du möjligtvis testa det

systembolaget eurostop halmstad öppettider nyår Dessutom skulle det vara bra om du kunde testa simkortet i en annan telefon. Om du inte har en telefon du kan testa med så kolla gärna med familj/vänner

glada kocken gällivare Med vänliga hälsningar,

bostaden umeå logga in Comviq

signaler définition et synonymes recept öländska kroppkakor tillbehör Mitt svar:

surrender lyrics billy talent übersetzung 2013-08-06 17:50:27

min syster är tillsammans med en psykopat Hej! Det går att ringa till telefonen, det går också att ringa ”vanliga” fasta nummer och andra operatörers mobilnummer, alltså de nummer som det kostar pengar att ringa till, men det går fortfarande inte att ringa Tele2/Comviq mobilnummer…….

absolut vodka åhus jobb Jag har ingen familj och mina vänner vill inte låna ut sina telefoner till mig……

amerikas presidenter mördade Med vänliga hälsningar

tipspromenad roliga frågor och svar Johannes

skärmdump samsung s7 krokig rygg på guppy Comviqs kundtjänst/support svarar:

checka in med malmö aviation 2013-08-08 09:32:26

herrgård till salu småland Kan vi ta några exempel på de numren som du inte kan ringa till? Vi skulle också behöva veta om du kommer till en telefonsvarare eller om en upptagetton dyker upp när du försöker ringa dessa nummer.

bridgestone dubbdäck enduro Med vänliga hälsningar

jeep cherokee xj köpråd Comviq

värmesulor till barn vad heter delarna i örat Mitt svar:

väsen i vatten utifrån 2013-08-08 10:54

aftonbladet tv tablå os Hej! Som jag redan svarat blir jag helt enkelt inte uppkopplad till dessa nummer. Ingen upptagetton, ingen telefonsvarare. Ett nummer är: XXXXXXXXXX, ett annat: XXXXXXXXXX.

anden solen skinner himlen er blå Med vänliga hälsningar

förberedande polisutbildning östra grevie Johannes

fjällräven greenland winter parka sale veckans lunch fokus finspång Comviqs kundtjänst/support svarar:

welcome to sweden säsong 2 ladda surf på abonnemang telia  2013-08-09 14:16:53

förmögenhet översätt till engelska gratis Hej!

titthålsoperation knä återhämtning Eftersom du har problem att ringa till vissa nummer och inte alla låter det som att det ligger någon slags spärr i telefonen.

kolla upp bil före köp Jag vill att du testar det här:

när får man börja övningsköra mopedbil 1. Gå till ”Kontakter” i telefonen

fläckar i synfältet ms 2. Sök upp den kontakt som inte kan ringa till mottagaren och redigera kontakt.

vietnam airlines omdöme 3. Hitta inställlningen ”Add/Remoive blacklist”, ”Koppla till röstbrevlådan” eller liknande menyval och bocka ur alternativet.

nazaré tedesco gif Hittar du inte det kan du kontakta samsung eller kolla i manualen för ytterligare hjälp.

golvvärme eller radiatorer fjärrvärme  Med vänliga hälsningar

stekpanna rostfritt stål skötsel Comviq

fyllt på för mycket olja förhandlingsframställan uppsägning personliga skäl Mitt svar:

mest spelade låtar 2014 spotify 20130809 17:26

kockknivar bäst i test 2015 Hej! Jag har provat att lägga till/ta bort från spärrlista för de kontakter det gäller och det är inte felet. Samma problem kvarstår. Kontakterna är inte spärrade i telefonen men går ändå inte att ringa till. Jag tror att det är något fel på ert nät.

skällande hund i bostadsrätt Med vänliga hälsningar

puls och träning pris solna Johannes

lasagne aubergine köttfärs låst muskler i ryggen Comviqs kundtjänst/support svarar:

scene core kläder byggnadshöjd med takkupa  2013-08-12 14:13:55

vägglampa till hall Hej,

stolen dance lyrics deutsche übersetzung De numren som du angav som exempel till oss, kan de ringa till dig?

spänna blicken engelska Med Vänliga Hälsningar,

resande säljare kosmetik Comviq

judiska traditioner bröllop miljardärer i sverige 2015 Mitt svar:

bästa kreditkortet cashback 20130812 20:23

shoppa klänningar online Hej! Det går bra för dessa att ringa till mitt nummer XXXXXXXXXX.

polisen örebro pass Med vänliga hälsningar

mina betyg från grundskolan Johannes

skyddstillsyn med föreskrift rakt hår frisyr Comviqs kundtjänst/support svarar:

salt lake city väder vänja katt och hund vid varandra  2013-08-13 13:18:09

dagens lunch bakgårn lidköping Vi har startat om nätet i ditt SIM-kort, prova att starta om telefonen och se om det går att ringa nu, om det inte går skulle vi behöva svar på dessa frågor nedan:

häftiga upplevelser i sverige Skulle du kunna prova att ringa till dessa nummer från en annan plats?

tornador gun würth Vet du om dessa personer du försöker ringa har problem med att ta emot samtal från fler än dig?

flyg till london från malmö Skulle du kunna prova att koppla upp dig mot ett 2G-nät och prova att ringa till dem?

hårdkokt ägg tid Med vänliga hälsningar

kokt eller rökt skinka gravid Comviq

seb bolagsstämma 2014 strömshaga kruka johannes Mitt svar:

kronan lössnus pris 2013-08-15

tågolycka mellan lund och malmö 2015 Hej! Det går fortfarande inte att ringa till dessa nummer. Inte heller från en annan plats. Att koppla upp mig till ett 2g-nät vet jag inte hur man gör, det jag provat är att ställa in ”bara gsm” i inställningarna för mobilnät men det hjälper inte heller (det är samma sak som att ställa in bara 2G-nätet på telefonen, min kommentar). De har inte problem att ta emot samtal från andra.

søren ulrik thomsen det glemte kvarter Med vänliga hälsningar

halv åtta hos mig arvika recept Johannes

kärlekens fem språk ljudbok svenska militärens fordon Comviqs kundtjänst/support svarar:

känsligt läge engelska hammarby sjöstad indisk restaurang  2013-08-16 15:22:17

lammfärsbiffar kall sås Hej,

risktvåan stockholm helg Du behöver testa simkortet i en annan telefon för att vi ska kunna se om problemet är hårdvarurelaterat eller om felet sitter i ditt simkort. Har du ingen telefon du kan testa i behöver du besöka en elektonikbutik så kommer de kunna hjälpa dig.

grov rattfylla olovlig körning straff Med Vänliga Hälsningar,

youtube mp34 dönüştürücü Comviq

dålig i magen gravid v 34 marianne faithfull sister morphine lyrics übersetzung Mitt svar:

schampo för fylligare hår 20130819

lägerskola skånes fagerhult Hej! Jag har nu testat sim-kortet i en annan telefon och försökt ringa till ett tele2-nummer  och det fungerade utmärkt, det enda konstiga är att det har dragits pengar från min pott för det samtalet, det skall ju vara kostnadsfritt till andra tele2-nummer! Hur förklarar ni det?

sommardäck när måste man byta Jag har skaffat ett kontantkort från Telia och stoppat in det i min telefon och det fungerade direkt, utan kontakt med kundservice, surf, fasta nummer, mobilnummer och allt fungerade utan problem direkt.

essai intégra 750 Med vänliga hälsningar

gammalt rymdmått för smör Johannes

placerade en man på månen varor från kina avgift Comviqs kundtjänst/support svarar:

celsiusgatan malmö nattklubb selektiv abort kön  2013-08-19 20:44:01

rörstrand outlet linköping Hej,

bara vara mig själv Eftersom simkortet fungerade i en annan telefon så är det din telefon som behöver felanmälas.

kassaflödesanalys mall excel Orsaken till att det har dragits pengar är endast för att det dras 99öre på öppningsavgiften. För varje samtal man gör så kostar det 99öre oavsett om man ringer till comviq/tele2 eller till andra operatörer. (Det är alltså inte GRATIS att ringa till andra Tele2/Comviq-nummer som de påstår i sin reklam, min anmärkning)

gåvor till barn Med vänliga hälsningar

blandrashundar till salu västra götaland Comviq

liten knöl hund debuten 1896 nöjena och dagarna är en Här anser Comviq att ärendet är avslutat men jag ger mig inte och lägger upp ett nytt ärende och hänvisar till det förra ärendet:

soffa översättning till engelska meningar 20130819

bottenlån procent nordea Jag vill ha mina pengar tillbaka. Eftersom jag inte kan använda mitt kontantkort fullt ut (se föregående ärende) och eftersom det inte är några som helst problem med ett kontantkort från Telia kan det inte vara ett fel på min telefon, möjligen ett fel på min telefon tillsammans med ett kontantkort från er! Det är en viss skillnad.

ångerrätt vid bilköp hos bilhandlare Med vänliga hälsningar

wienerbageriet tranås öppet Johannes

consolation antic rivesaltes ambré 1985 hörnskåp kök ballingslöv Comviqs svar:

lokala nyheter väst ungeöffnet mindestens haltbar bis französisch  2013-08-20 15:29:10

shellac manikyr malmö Hej Johannes

freddie svensson ålder Jag hittade tidigare ärenden och kunde se att ditt simkort fungerade bra i en annan telefon. Det du kan göra är att du kan kontrollera telefonmanualen efter samtalsspärrar eller kontakta din telefontillverkare/serviceombud. (Detta är samma kille som föreslog samma sak i det förra ärendet som alltså föreslår samma sak igen! Min anmärkning)

seksendört söverim gelmişine geçmişine indir Med vänliga hälsningar

fredagkväll med mat och vin håkan larsson Comviq

färska champinjoner sallad luktämnen som förekommer i violer Mitt svar:

checklista bröllop kostnader 2013-08-21

hyra container malmö avfall Hej! Det har jag redan gjort. Inga spärrar fanns inlagda och finns inte nu heller. Jag vill ha tillbaka mina pengar.

prata med någon om alkoholproblem Med vänliga hälsningar

quiz for barn 11 år med svar Johannes

pulled chicken kycklingfile utan barbequesås drink tranbärsjuice sprite Comviqs svar:

namnhalsband äkta silver sticksåg makita batteri  2013-08-22 09:39:24

fälttävlan ponny till salu Hej Johannes!

köpa volvo v70 d2 motor Då ditt kort fungerade bra i en annan telefon så är det din telefon som är felaktig ifall inga spärrar ligger aktiva i den.

att låna pengar utan fast inkomst Var det en telefon du köpte från vår webbutik?

tillämpat reglerna om förenklat årsbokslut Med vänliga hälsningar

louis vuitton plånbok dam pris Comviq

kamagra direkt gröna slipa motorsågskedja maskin Mitt svar:

underhåll 2018 mässa Hej! Då det fungerar med ett kort från Telia anser jag inte att det är något fel på telefonen! Det fungerar INTE med ett kort från TELE2/Comviq men med alla andra kort, hur kan det då vara fel på min telefon? Den är inte köpt i Er web-butik.

jula värmepump tak Med vänliga hälsningar

diamantens förskola knivsta Johannes

vårdadministratör jobba som bröd recept utan jäst Comviqs svar:

köpråd digital systemkamera för nybörjare  2013-08-23 13:36:17

behållare med tappkran 8 liter Hej Johannes,

stiga snowracer curve color pro blå Då vårat simkort fungerar i en annan telefon så låter det onekligen som att problemet sitter i din telefon. Är det fler än bara Telias kort som du provat med? Kan vara så att det är telefonen som är operatörslåst till en annan operatör.

värmekabel vatten jula Med vänliga hälsningar

förlustavdrag enskild firma Comviq

vad händer när kalcium reagerar med vatten svansen i kläm avsnitt 4 Mitt svar:

babyproffsen carena resesäng 20130823

sales manager jobb göteborg Hej! Men snälla nån! Jag köpte telefonen för länge sedan (2011) och utan operatörslås. Jag har använt den med alla operatörer sen dess utom 3 (Hi3G Access). Alla har fungerat utan problem, alla utom Comviqs kontankort! Kom inte och påstå att det är fel på min telefon igen, den är uppdaterad till den senaste versionen av Android och helt felfri i alla andra lägen än när den har ett Comviq kontantkort i.

hur många överlevde förintelsen Jag vill ha tillbaka mina pengar!

spårade ur synonym Med vänliga hälsningar

bränna kalorier per dag Johannes

pulled beef högrev i ugn Och där står vi idag. Inga pengar tillbaka, inget fel på min telefon, inget fel på Comviqs nät eller simkort eller kundservice?

Valda delar av Tele 2:s kundservice? Eller illustrerar dessa att Tele 2:s kunder är fårskallar?
Valda delar av Tele 2:s kundservice? Eller illustrerar dessa att Tele 2:s kunder är fårskallar?

2 svar på “Tele2/Comviq har världens sämsta kundservice, här är beviset”

Kommentera

pojkvän skämmer bort mig konstnärsdrömmen england 2015 E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta alldeles nyss på engelska *

hur blir man godkänd av länsstyrelsen

gumman grön mora

föräldrars påverkan på sina barn

bröderna grimm törnrosa

högsta hastighet tung lastbil med släp motorväg

gymnastik göteborg barn